Трагедія на Київщині: під час застілля жінка зарізала свого батька

Ввміст алкоголю у крові жінки становив 2,1 проміле

У селі Руда Сквирського району Київщини молода жінка вбила свого батька. Про смерть 47-річного місцевого жителя, яка настала до приїзду карети швидкої допомоги, повідомили до поліції медики.

Кухонний ніж, як речовий доказ, працівники швидкої допомоги в поліетиленовому пакеті передали поліцейським, оскільки донька загиблого намагалася його сховати. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Встановлено, що ввечері за столом розпивали спиртні напої батько, донька та її колишній співмешканець. Коли гість пішов додому, між рідними розгорілась чергова сварка, під час якої 28-річна молода жінка схопила кухонний ніж зі столу і вдарила ним у груди свого батька.

Працівники поліції затримали зловмисницю на місці злочину у порядку ст. 208 КПК України. Під час медичного освідування встановлено, що вміст алкоголю у крові жінки становив 2,1 проміле.

Тіло загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.  

Наразі за фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри жінці та обрання для неї міри запобіжного заходу.

А вдома залишились у молодої мами троє малолітніх дітей, за якими доглядатиме бабуся.

Триває досудове розслідування.