У Києві п’яний чоловік «замінував» ломбард

До поліції зателефонував чоловік із повідомленням про замінування

Чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні правопорушення

До поліції надійшло повідомленням про замінування ломбарду на проспекті Порика у Подільському районі Києва. На виклик негайно виїхали слідчо-оперативна група та відповідні служби. 

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, по прибуттю правоохоронці оглянули місце, а вибухотехніки провели перевірку приміщень та прилеглої території. У результаті підозрілих предметів чи речовин не виявили.

У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили особу, яка здійснила виклик. Правоохоронці затримали 43-річного місцевого мешканця, який зловживає алкогольними напоями і раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення аналогічних правопорушень.

Повідомлення належним чином зареєстроване у Журналі заяв та повідомлень громадян Подільського управління поліції. Із затриманим спілкуються слідчі та перевіряють покази, аби у подальшому надати правову кваліфікацію його діям.

Нагадаємо, 17 грудня до поліції надійшов виклик про замінування Шевченківського районного суду.

10 грудня до столичних правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про замінування районних судів на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі столиці та на вулиці Маршала Тимошенка у Оболонському районі міста.