У Києві затримано групу наркодилерів із розфасованими наркотиками

Розфасовані для «закладок» наркотики

Затримано організатора, координатора та ще трьох осіб, які займались безпосереднім збутом наркотичних засобів через так звані «закладки»

Київською місцевою прокуратурою №9 в рамках спільної операції з працівниками Нацполіції викрито групу наркоторговців, які на території столиці налагодили збут наркотичного засобу – опію ацетильованого. Про це повідомляє прокуратура Києва.

Так, за результатами проведених негласних слідчих (розшукових) дій затримано 5 осіб, причетних до вчинення цього злочину, а саме організатора, координатора та ще трьох осіб, які займались безпосереднім збутом наркотичних засобів через так звані «закладки».

Під час затримання у одного із зловмисників було вилучено 37 порцій наркотичного засобу, котрі він планував розкласти, у іншого - 107 розфасованих в фольгу речовин, що містили в собі метадон.

У ході подальших слідчих дій, а саме під час обушків за місцем проживання фігурантів провадження, правоохоронці виявили та вилучили засоби зв’язку, банківські картки, оформлені на інших осіб, значний обсяг наркотичних засобів, в тому числі в концентрованому вигляді (опій екстракційний), метадон та канабіс.

На даний час усім затриманим повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України та обрано запобіжні заходи.

Нагадаємо, цього тижня поліція столичної підземки затримала чоловіка із розфасованим канабісом. Інцидент трапився у вестибюлі станції метро «Житомирська».