У столичній маршрутці іноземець обікрав пасажирку

Правопорушник скористався тим, що транспорт був переповнений, відкрив сумку та вкрав гаманець

Зловмисник викрав із жіночої сумки гаманець, але його дії помітили працівники карного розшуку

Столичні правоохоронці затримали іноземця за крадіжку гаманця у пасажирки маршрутки. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Подія трапилась у маршрутному таксі на бульварі Вацлава Гавела. Під час відпрацювання території правоохоронці помітили, як чоловік витягнув із сумки жінки гаманець.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу столичної поліції Віталій Отрудько, працівники поліції зупинили чоловіка та затримали на зупинці громадського транспорту: «Правопорушник скористався тим, що транспорт був переповнений, відкрив сумку та вкрав гаманець. Під час поверхневого огляду ми виявили викрадену річ. Затриманий – іноземець, 1964 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок».

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі.