У Вишгороді поліцейські затримали наркодилера «на гарячому»

Чоловік збував «метадон» та сильнодіючий медичний препарат «димедрол»

36-річний раніше судимий чоловік збував на території Вишгородського району Київщини особливо небезпечний наркотичний засіб «метадон» та сильнодіючий медичний препарат «димедрол».

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, працівники Вишгородського відділу поліції викрили та затримали наркозбувача «на гарячому» після проведення двох оперативних закупок. Було вилучено грошову виручку та заборонені наркотичні засоби, які направлено на експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у березні столична поліція затримала групу наркоторговців у Києві. Під час обшуків у зловмисників також було виявлено бойові пістолети, травматичний пістолет із ознаками переробки, помпову та малокаліберну рушницю, гвинтівку «Сайга», пістолет-кулемет, споряджену гранату РГН, понад 1500 патронів різного калібру, тротилові шашки із запалом, саморобну гранату та армійський штик-ніж.