У кінотеатрі «Братислава» стартують арт-вікенди

Свою виставу представить Дикий театр

Арт-Братислава - це серія заходів, аби ознайомити киян з сучасною альтернативною культурою

18, 24 листопада і 1 грудня кінотеатр «Братислава» (вул. Архипенка, 5, Оболонський район Києва) перетвориться на мультикультурний арт-центр.

Гостям покажуть виступи незалежних театрів, проведуть низку літературних подій та запросять на сеанси нового українського кіно.

Вхід на усі заходи - вільний, за реєстрацією.

«Мистецький конгрес Арт-Братислава - це серія заходів, що ознайомить киян з сучасною альтернативною культурою, та продемонструє, як звичайний муніципальний кінотеатр може перетворитися на мультифункціональний громадсько-культурний центр», - йдеться у прес-релізі кінотеатру.

В денній програмі будуть представлені вистави для дітей від 4 до 10 років, у вечірній - заходи для повнолітніх.

Свої вистави представлять Дикий театр, Театр сучасної драми і комедії, Театральна лабораторія. Також відбудеться презентація п'єс дітей-підлітків та обговорення.

Кінопрограма представлена СУК (Сучасне українське кіно) та містить фільми-переможці 2017 року, а також збірку документального кіно.

Також на Арт-Братиславі пройдуть літературно-поетичні перформанси.

Для безкоштовного відвідування заходів мистецького конгресу Арт-Братислава, усім охочим треба заповнити форму. Також реєстрація буде відбуватись і на місці.

Організатори: ГО Культурна асамблея, Депутат КМР Костянтин Богатов.

Подія відбувається за підтримки Департаменту культури Київської міської державної адміністрації, Київкінофільму, Гільдії незалежних театрів.

Партнери: СУК (Сучасне українське кіно), Дикий театр, Новий український театр, Театр «Сонечко», Театр Сучасної Драми і Комедії, Театральна лабораторія.