Вбивство у центрі столиці: поліція повідомила нові подробиці

Поліція проводить слідчі дії на місці вбивства

Чоловіку, якого вранці зарізав невідомий, було 37 років

У Києві поліція розшукує зловмисника, який смертельно поранив чоловіка на вулиці Лютеранській у вівторок, 6 березня, вранці. Про це повідомляє прес-служба поліція Києва.

«Близько 10:30 до столичних правоохоронців надійшло повідомлення, що в Печерському районі на вулиці лежить чоловік із ножовим пораненням. На місце виклику відразу ж виїхали наряди патрульних, слідчо-оперативна група районного та головного управлінь поліції. Невдовзі в кареті «швидкої» лікарі констатували смерть потерпілого. Встановлено, що це 37-річний місцевий житель», - йдеться в повідомленні.

Інформацію про подію належним чином зареєстрували у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нині оперативники працюють на місці події. Вони опитують жителів прилеглих будинків та ймовірних очевидців. Зусилля поліцейських спрямовані на встановлення та затримання винуватця.

Раніше повідомлялося, що у центрі Києва невідомий напав на чоловіка та штрикнув його ножем, у результаті чого потерпілий помер