Актор з фільму «Таксі» прилетів до окупованого Криму і потрапив до бази «Миротворця»

Самі Насері
Фото: РІА Новини

Насері зізнався, що любить Росію

Французький актор, виконавець головної ролі в усіх частинах фільму «Таксі» Самі Насері, який прилетів 30 вересня до анексованого Криму, потрапив до бази даних українського сайту «Миротворець».

Інформація про зірку фільму «Таксі» додана в розділ «Чистилище» за свідоме порушення державного кордону України й візит до окупованого Криму.

Насері приїхав на півострів брати участь у «Форумі світу», який проводить у Ялті Всесвітній благодійний альянс «Миротворець».

До Криму актор прилетів рейсом із Москви. Разом із ним на борту був французький співак Мурад Бураві.

Прибувши до сімферопольського аеропорту, Бураві сказав журналістам, що «вони самі захотіли приїхати до Криму, не бояться санкцій і люблять Росію».

Іноземні артисти й інші діячі культури порушують українське законодавство, приїжджаючи з гастролями до анексованого Росією Криму через закриті Україною пункти пропуску.

Деяким артистам і співакам, які приїхали на гастролі до Криму або прямо підтримують російську анексію Криму, заборонено виступати на материковій Україні.

Український МЗС оприлюднив раніше звернення, в якому застерігає іноземних громадян і осіб без громадянства від незаконних поїздок до Криму.