Американський журнал Time назвав найвпливовіших блогерів

У Дональда Трампа найбільша кількість підписників у Тwitter серед світових лідерів

Одними із найпопулярніших блогерів стали президент США Дональд Трамп та російський опозиціонер Олексій Навальний

Американський журнал Time представив 25 найвпливовіших людей в інтернеті. Список опублікований на сайті видання.

Одним з найбільш впливових людей на просторах всесвітньої мережі Time назвав російського опозиціонера Олексія Навального.

«Російський опозиційний активіст використовував YouTube, щоб прорвати інформаційну блокаду Кремля. Його канал має більше мільйона передплатників, а його відео надихнули хвилі антиурядових протестів у Росії», - пише видання.

У список також потрапив президент США Дональд Трамп, який, незважаючи на «нескінченну драму», володіє найбільшою кількістю підписників у Тwitter серед світових лідерів. Відзначається, що суперечливі повідомлення американського лідера в мікроблозі часто приносять шкоду його президентству.

Time не обійшов увагою дівчинку з сирійського Алеппо Бану Алабед, яка отримала популярність завдяки своїм твітам «про жахи громадянської війни в Сирії».

У список найбільш впливових блогерів також увійшли британська письменниця Джоан Роулінг, американські співачки Кеті Перрі та Ріанна, зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян, автор улюбленого мема націоналістів Жабеня Пепе Мет Ф'юрі і вигаданий персонаж коміка із США Брендона Міллера Joanne the Scammer.

До слова, Йосип Сталін лідирує в опитуванні росіян щодо найвидатніших особистостей у світовій історії, а друге місце ділять президент Росії Володимир Путін і письменник Олександр Пушкін.