Аудитор НАБУ Василенко відповів «грантоїдам», які критикували його обрання

Володимир Василенко (фото: iamir.info)

Володимир Василенко розповів, що не боїться пресингу з боку влади

Представник комісії зовнішнього контролю, яка буде здійснювати аудит Національного антикорупційного бюро, Володимир Василенко розповів «Главкому», що він знаходиться в нормальній ментальній та фізичній формі і готовий до складної роботи. «Щодо мого віку, то я в нормальній ментальній і фізичній формі. Можете дізнатись про це в комітетах Верховної Ради, почитайте засоби масової інформації – і побачите, що я – не пенсіонер. Працюю в Києво-Могилянській академії професором на повній ставці», - стверджує Василенко, якому вже 81 рік. Також аудитор запевняє, що він людина неконфліктна та нескандальна, має фах та статус, його знає велика кількість людей. Усі ці фактори допомогли йому отримати посаду в комісії.

Також Василенко стверджує, що тиск йому не страшний, адже до жодної партії він не належить та його сім'я не тримає ніякого бізнесу, а його син, який є членом ВККС, працює з дотриманням усіх законів «Я ніколи не був замішаний в оборудках, участь в яких могла б бути використана для тиску на мене. Оці писаки з грантоїдської спільноти про це не пишуть, вони малюють мій портрет з власного бруду», - обурений аудитор.

Читайте більше тут: «Аудитор НАБУ Володимир Василенко: Писаки з грантоїдської спільноти малюють мій портрет з власного бруду»