Бойовики не припиняють вогонь: гатять із мінометів та гранатометів

Сьогодні втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає

У вівторок, 7 листопада, від початку доби в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики не припиняли обстріли українських позицій, при цьому поодиноко застосовуючи міномети. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Так, на луганському напрямку у першій половині дня проросійські найманці тричі з різних видів гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали оборонців Кримського. А під вогнем мінометів калібру 82 міліметри опинились опорні пункти сил АТО біля Луганського і Трьохізбенки», - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, на приморському напрямку противник бив із автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів по наших укріпленнях неподалік Невельського.

Загалом від опівночі російсько-окупаційні угруповання 6 разів порушили перемир’я, інформує прес-центр.

«Українські воїни тричі застосовували піхотне озброєння на ураження противника. Унаслідок бойових дій втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, за минулу добу бойовики 13 разів порушили перемир’я. Сили АТО 8 разів переважаючим вогнем примушували ворога припинити провокації.