Через побиття депутата в Сумах на ноги піднято всю поліцію

Національна поліція України

Відкрито кримінальне провадження за статтею «Хуліганство»

За фактом побиття депутата Сумської міськради В'ячеслава Калініченка поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Хуліганство» ч. 4. Про це повідомляє прес-служба поліції в Сумській області.

«Вчора близько 22.30 надійшло кілька дзвінків на лінію 102 від мешканців будинку по вулиці СКД 6/1 про те, що у дворі будинку б'ють людину. На місце події відразу виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася. Був побитий депутат міської ради В'ячеслав Калініченко. Його доставили в лікарню з діагнозом ЗЧМТ, забійна рана тім'яної частини голови, перелом пальця правої кисті», - йдеться в повідомленні

Потерпілий пояснив, що на нього напали двоє невідомих в темних куртках з капюшоном і без пояснень почали бити. після чого втекли. За описом потерпілого в поліції відпрацьовуються люди, які можуть бути причетні до побиття депутата.

Хід розслідування перебуває на особистому контролі начальника ГУНП області. Весь особовий склад поліції орієнтований на розкриття даного злочину.

Як повідомлялося, у Сумах невідомі битами побили депутата міської ради В'ячеслава Калініченка, він у важкому стані госпіталізований.