Депутат від БПП розповів, як добре живеться кримчанам

Олексій Мушак

Мушак закликав визнати, що на окупованому півострові діє правовий режим агресора

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка на «Агроінвестфорумі-2017» заявив, що дотримання прав жителів окупованого Криму забезпечено краще, ніж громадян материкової України, які мешкають на підконтрольній Києву території.

«Українці обмежені у здійсненні права власності на землю сільськогосподарського призначення, тоді як кримчани вільно розпоряджаються своїми землями», – зазначив він і закликав визнати, що на окупованому півострові діє правовий режим агресора.

На заході «Агроінвестфорум-2017» були присутні понад 700 аграріїв, а також представники Міністерства аграрної політики та продовольства, Всеукраїнської аграрної ради, Європейського банку реконструкції і розвитку, Міжнародного валютного фонду, Міжнародного фонду Блейзера, Міжнародної фінансової корпорації та Європейського інвестбанку.

Олексій Мушак – прихильник ідеї зняття мораторію на продаж землі. Він – родич аграрного мільярдера Андрія Веревського. Колишній народний депутат 4-го, 5-го, 6-го та 7-го скликань Веревський був у фракції Партії регіонів (перейшов туди з БЮТу у 2010 році). Веревський же – один із найбагатших українців, статки якого оцінюють у сотні мільйонів доларів.