Депутат: Дані про виділення службових квартир прокурорам не загубили, а «замилили»

Депутат вважає, що список виділених квартир не міг загубитися

Народний депутат від БПП Валерій Карпунцов переконаний, що інформація з приводу виділення працівникам прокуратури службових квартир не була випадково втраченою. Про це він повідомив в інтерв’ю «Главкому», коментуючи ситуацію із втратою Генпрокуратурою даних про виділення службових квартир. Спочатку стало відомо про отримання службової однокімнатної квартири екс-заступником генпрокурора Віталієм Каськом в 2003 році, а потім якимось чином база за певні роки виявилась «знищеною», а за певні – «неповною».
«Це дурість, звісно», - заявив Карпунцов.

Депутат вважає, що список виділених квартир не міг загубитися. «Його десь «замилили». Це ж прокуратура, один з форпостів, де нічого ніколи не губиться», - зазначив він.
Карпунцов також додав, що до Каська добре ставиться з багатьох причин, а погано – з однієї. «Він, не маючи жінки, дітей, отримав квартиру у 150 кв. метрів, не будучи прокурором, в ній проживав, потім, не будучи прокурором, її приватизував разом з паркомісцем. Я неодноразово міг стати на чергу. І прийшовши в прокуратуру, маючи трьох дітей, міг поставити питання отримання житла. Але в мене є житло. От махлюнув би я, і що б я вам зараз казав? Каська я не розумію», - сказав нардеп.
Як відомо, у минулому скликанні Карпунцов уже був депутатом, тоді він входив до складу фракції Віталія Кличка «Удар». Після дострокових виборів він тривалий час працював у Генпрокуратурі: спочатку був старшим помічником з особливих доручень у Генпрокурора Віталія Яреми, потім, уже за часів Шокіна, перебував на посаді заступника голови департаменту із забезпечення роботи керівництва прокуратури.