Die Welt: Наступницею Путіна стане його дочка Катерина?

Донька Путіна Катерина поспілкувалась з журналістами

Кремль планує передати у спадок головну посаду в Росії?

«Дочка Путіна, яка завжди уникала спілкування зі ЗМІ, виступила на телебаченні. Росіяни задалися питанням: чи не замислився Путін над призначенням її своєю наступницею, адже чутки про те, що його правління добігає кінця, циркулюють вже давно», - пише Die Welt

Йдеться про репортаж телеканалу «Росія», присвячений, як зазначає видання, «великодушно забезпеченому сумнівними держзамовленнями» інституту розвитку «Іннопрактіка», директором якого є молодша дочка президента РФ Путіна.

Після виходу репортажу на російських каналах YouTube, у соцмережах відразу стали з'являтися домисли про те, чи не обійме 32-річна Тихонова через 3 роки посаду президента.

«Насправді множаться ознаки того, що у Росії відбудеться зміна політичної еліти, під час якої на вищі державні посади будуть просунуті діти давно вірних Путіну чиновників і технократів, - йдеться у статті. - Так, нового міністра сільського господарства Путіна звуть Дмитро Патрушев. Він - син давнього соратника Путіна Миколи Патрушева, секретаря Ради безпеки РФ і колишнього шефа могутньої ФСБ».

«Чи означає це, що Кремль планує передати у спадок і головну посаду в Росії? Для цього 66-річний Путін повинен бути готовим поступитися владою і піти у відставку, причому не в стилі рокіровки з Дмитром Медведєвим у 2008 році», - зазначає видання.