До +20 градусів: в Україну йде довгоочікуване тепло

1-го квітня в Україні буде до +20 градусів

Синоптик Наталка Діденко розповіла, що в Україну йде довгоочікуване потепління. На днях очікується до +20 градусів тепла.

Про це Діденко написала на своїй сторінці в Facebook.

«Велике тепло - вже на шляху в Україну. Почну із Вербної неділі. 1-го квітня у нас буде до +20 градусів! Не скрізь, у південній частині та місцями у центральних областях. У більшості областей на Вербну неділю буде також дуже тепло, протягом дня +10+16 градусів. Дощі 1 квітня у другій половині дня чи надвечір дощі досягнуть Одещини, Вінниччини, Житомирщини і західних районів Київщини», — повідомила Діденко.

Окрім потепління, в Україні також очікується сильний вітер, який може принести грози. 

Нагадаємо, сьогодні, 31-го березня, дощі очікуються у західних та північних областях.

Дощі в суботу пройдуть у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Тернопільській, Рівненській, Волинській, Вінницькій і Хмельницькій областях заходу України.

Крім них, дощитиме і в Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Полтавській і Харківській областях.

У той же час 31 березня сонячно і без опадів буде в Одеській, Миколаївській, Херсонській, у Криму, на Запоріжжі, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях.