Фірма організатора київського Євробачення виграла тендер Міністерства енергетики

Колишній топ-менеджер «Суспільного телебачення» Павло Грицак

Столична «Євромедіа компані» має організувати міжнародний енергофорум в Києві

Міністерство енергетики та вугільної промисловості за результатами тендера 17 липня повідомило про намір укласти угоду з ТОВ «Євромедіа компані» (Київ) на інформаційне та організаційне забезпечення проведення IX Міжнародного форуму з енергетики для сталого розвитку загальною вартістю 2,29 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

В обов’язки «Євромедіа компані» входитиме: оренда залів, технічна підтримка, синхронний переклад (англійська, французька і російська мови), фото та відео супровід, харчування 500 осіб, бронювання номерів у готелях класом не менше три зірки (вартість номерів не повинна перевищувати $100 /доба), купівля авіаквитків для 10 осіб в обидві сторони та інші послуги.

За інформацією Міненергетики, IX Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку відбудеться у Києві протягом 12-15 листопада 2018 року. Участь у Форумі братимуть приблизно 170 офіційних делегатів від держав, 30 делегатів від Організації Об’єднаних Націй, 100 делегатів від інших міжнародних організацій та 100 представників громадських організацій.

Конкурентами на торгах виступило два учасники: ТОВ «Наша родина плюс» з пропозицією 2,398 млн грн і ФОП Ковальчук Максим Петрович – 2,399 млн грн.

За даними бізнес пошукового ресурсу Youcontrol, ТОВ «Євромедіа компані» зареєстровано у грудні 2003 року. Єдиним засновником і власником записаний киянин Павло Грицак, більш відомий як колишній топ-менеджер НСТУ і виконувач обов’язків виконавчого продюсера Євробачення-2017. Грицак також є бізнес-партнером Олександра Ксенофонтова (ТОВ «Шоутайм») – чоловіка і продюсера співачки Руслани Лижичко. Павло Грицак як віце-президент НТКУ у 2005 році також опікувався проведенням дорослого «Євробачення» в Україні. Тоді Україна отримала конкурс, оскільки роком раніше Руслана перемогла у ньому.