Гройсман взяв приклад з Путіна і вигадав своє «Мочить в сортирах»

Володимир Гройсман

Глава уряду дав рецепт від рейдерства: «Пикою в підлогу»

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сьогодні під час години уряду у Верховній Раді закликав правоохоронців боротися із рейдерством.

«Всім тим, хто займається рейдерством, силовим захопленням чужого майна, я хочу підкреслити, у уряду та Нацполіції є тільки один рецепт. Він має назву українською мовою «обличчям в підлогу», російською мовою «мордой в пол», - сказав він.

«Я хотів би закликати правоохоронців всієї країни - це позиція глави нацполіції і міністра внутрішніх справ», - додав Гройсман.

Як відомо, глава уряд полюбляє грати на публіку. Часто це виявляється у різких висловлюваннях та публічним «вихованням» підлеглих. Він звертався матом до свого заступника Зубка (практика Горбачова), ставив на місце міністра інфраструктури Омеляна, відверто принижував міського голову Львова Садовогозвільняв у прямому ефірі  чиновників обласного рівня.

Крім того, нещодавно з'явилась інформація про те, що Гройсман може бути власником фейкового диплому про вищу освіту. Її поширив позафракційний нардеп Віталій Купрій. Тим часом на сайті МАУП, до диплому якого виникли претензії у депутата, про Гройсмана згадують у розділі Відомі випускники. Про його навчання у закладі дають таку інформацію: «У 2000 році вступив до Вінницького інституту МАУП на основі диплому молодшого спеціаліста з правознавства. З 2000 до 2002 року навчався на бакалавраті. З 2002 до 2003 здобув освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст з правознавства і кваліфікацію «юрист». Аналогічні відомості подано і в біографічній довідці на сайті Кабміну, до того ж там уточнюють: «у 1995-1999 роках – Вінницькому інституті регіональної економіки та управління, здобув кваліфікацію юриста за спеціальністю «правознавство» (освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст)».

Читайте також статтю «Главкома»: «Совок» на марші. Як Гройсман став Брежнєвим