Кличко розім’явся навколо озера Тельбін

Віталій та Володимир Клички протестували нову бігову доріжку навколо озера Тельбін

Мер Києва Віталій Кличко разом з братом Володимиром взяли участь у ранковій розминці і протестували найбільшу в Україні нову бігову доріжку, яку облаштували навколо озера Тельбін. Про це повідомляє прес-служба мера.

Ранкове тренування відбулося в рамках підготовки до Київського міжнародного марафону, який відбудеться 9 жовтня. У тренуванні і забігу взяли участь декілька сотень киян.

«Сьогодні ми відкриваємо біля озера Тельбін першу в Україні і найбільшу сучасну бігову доріжку. Це доріжка з гумовим покриттям, бігати по ній дуже зручно - невелике навантаження на суглоби. Аналогів такої доріжки в Україні немає, це голландські технології, гарантію дають - 5 років», - зазначив Віталій Кличко.

Мер нагадав, що територію навколо озера Тельбін кілька років тому хотіли забудувати. «Ми разом з громадськістю відстояли цю зону відпочинку, щоб біля озера не було жодних забудов. Облаштували територію. Продовжуємо озеленення», - сказав Кличко.

Після забігу мер Києва також вручив почесні грамоти і нагороди найкращим волонтерам-рятувальникам - представникам пляжного патруля Києва. «114 людей на пляжах Києва було врятовано цього року. Кожен четвертий - дитина. Дякую вам за вашу сумлінну працю і врятовані життя», - зазначив Кличко.