Колишній начальник українських тюрем стверджує, що Насіров поклав у злодійський «общак» $50 тис.

Насіров з кримінальними авторитетами

Прихильність криміналітету коштувала Насірову півсотні тисяч доларів

Під час перебування в Лук'янівському СІЗО Києва відсторонений голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров перерахував у злодійський общак ізолятора $50 тис. Про це в інтерв'ю виданню «Гордон» заявив глава пенітенціарної служби в 2014 році і начальник Лук'янівського СІЗО в 2009-2010 роках Сергій Старенький.

«За оперативною інформацією, Насіров поклав в общак $50 тис. Добровільно? Не дуже. Кримінальні авторитети прийшли до Насірова в камеру і попросили: мовляв, ми тебе поважаємо, але і ти повинен братві повагу показати, наприклад, дати $50 тис. Ви бачили Насірова на фото, він там сильно радісний?», - заявив він.

Старенький розповів про фотографію Насірова з Лук'янівського СІЗО, яка з'явилася в соцмережах незадовго до виходу відстороненого голови фіскальної служби з ізолятора. За словами Старенького, поруч із Насіровим стоять кримінальні авторитети.
«На знімку поруч з Насіровим кримінальні авторитети: Львівський (смотрящий за жіночим корпусом Лук'янівського СІЗО), Алік Хусанулін (смотрящий за всім СІЗО) і Буба (смотрящий за камерами для довічно засуджених). За кадром залишилися Серьога Прокурорський, Паша-юрист і Валера Криворізький», - розповів Старенький.

Екс-глава пенітенціарної служби наголосив: фотографію не побоялися оприлюднити, тому що зараз у Лук'янівському СІЗО «керує блатний світ».

«Насіров на фото наполовину переляканий. Ну, уявіть: вчора ви були великим чиновником, сьогодні потрапили в Лук'янівське СІЗО, за подіями навколо вас стежить вся країна, раптом двері вашої камери відкриваються і заходять реальні пацани для познайомитися. Сильно ви зрадієте? Той факт, що кримінальні авторитети сфотографувалися з Насіровим і не побоялися злити фото в ЗМІ, свідчить, що насправді керує Лук'янівським СІЗО блатний світ», - резюмував Старенький.