Криваві бандитські розбірки у Луцьку: стало відомо, на яких авто втекли зловмисники

Фото: Сектор комунікації поліції Волинської області

Поліція просить громадян, котрим відома будь-яка інформація про стрілянину на автомийці у Луцьку, повідомити на лінію служби «102»

На Волині поліція проводить операцію по затриманню озброєних злочинців, які вчинили стрілянину на автомийці в Луцьку, внаслідок чого загинув чоловік та поранено ще дві особи.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

«В області введено план «Сирена», задіяні всі необхідні підрозділи з інших областей. Попередньо маємо інформацію, хто стріляв і був учасником. Працюємо над тим, щоб їх затримати», - заявив начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Поліція також просить громадян, котрим відома будь-яка інформація про цю подію, невідкладно повідомити на лінію служби «102».

Зокрема, поліцейські звертаються за допомогою у встановленні місця перебування, руху та зупинок транспортних засобів, на яких, ймовірно, пересуваються особи, причетні до стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку.

«Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 ( хуліганство) та ст. 15 ( замах на вчинення злочину) та ч. 2   ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Як одну із основних версій, слідство розглядає бандитські розбірки двох груп із застосуванням вогнепальної та холодної зброї», - повідомив Олександр Климовський, заступник начальника ГУНП у Волинській області, начальник слідчого управління.

Найсуворіше покарання за санкцією цих статей передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Поліцейські встановили особи загиблого та поранених. Усі вони жителі Луцька.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку на автомийці на вулиці Набережній 5 листопада сталася стрілянина.