Мілявська каже, що СБУшники змушують її забути українську мову

Лоліта Мілявська

Співачка побажала працівникам спецслужби «погано закінчити життя»

Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська звинуватила Службу безпеки України, що та змушує її забути українську мову. Про це вона сказала у своєму зверненні, прямуючи у Москву на поїзді, після того, як їй не дали в’їхати на територію України.

Співачка продемонструвала свою здатність говорити українською мовою і сказала кілька фраз, але потім знову перейшла на російську, коли не змогла підібрати відповідника до слова «поводиться» (російською «поступает»).

«Що ж там робиться в СБУ, яке так з усіма людьми, кароче, поводиться (починаючи з цього слова, вона перейшла на російську – ред.). Кароче, ви робите усе, щоб я … забула мову українську», - сказала вона, поставивши неправильний наголос у слові «українська».

Мілявська також звинуватила працівників спецслужби в тому, що ті розлучають родини і побажала їм погано закінчити життя.

«Розлучаєте людей, розлучаєте родини, робите все можливе, щоб було мирне існування. А в мене око «хороше», мене хто образить, потім закінчує життя погано, чого вам і бажаю», – сказала вона.

Нагадаємо, російську співачку українського походження Лоліту Мілявську (уроджену Горелик) о 4 ранку зняли з потяга в Конотопі за відвідини Керчі в 2015 році. Її пересадили на потяг до Москви.