Мін’юст оголосив конкурс на посаду керівника люстраційного департаменту

На час проведення конкурсного відбору куратором роботи департаменту з питань люстрації призначено заступника міністра юстиції Сергія Петухова

Міністерство юстиції України оголосило проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту з питань люстрації. Відповідний наказ розміщено на сайті Мін’юсту, передає прес-служба відомства.

«Міністерство юстиції України оголосило проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту з питань люстрації... Ми запрошуємо професійних юристів взяти участь у конкурсі. Відбір буде проведено за принципами повної відкритості. Участь у конкурсному відборі зможуть узяти всі, хто відповідатиме кваліфікаційним вимогам. Строк подання документів становить 30 днів з моменту публікації наказу», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на час проведення конкурсного відбору куратором роботи департаменту з питань люстрації призначено заступника міністра юстиції Сергія Петухова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про призначення очільницею департаменту з питань люстрації Мін’юсту 23-річної Анни Калинчук.

Згодом у відомстві повідомили, що Калинчук не виконуватиме обов’язки директора департаменту з люстрації.

Нагадаємо, 21 листопада керівник люстраційного департаменту Мін'юсту Тетяна Козаченко заявила про відставку.