Моторошна ДТП на Полтавщині: водій легковика збив двох велосипедистів

Фото: Нацполіція України

Унаслідок аварії загинула жінка, чоловік дістав травми та доправлений до лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18:00 26 лютого на автодорозі Гадяч – Красна Лука, що у Гадяцькому районі Полтавської області, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Попередньо відомо, що по вказаній автодорозі у напрямку міста Гадяч рухався автомобіль ВАЗ-21043 під керуванням 36-річного жителя міста Гадяч. Водій під час руху скоїв наїзд на двох велосипедистів, що рухалися у попутному напрямку – 27-річного чоловіка та 28-річну жінку, жителів Гадяцького району.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка-велосипедист від отриманих травм загинула на місці, велосипедист-чоловік дістав тілесні ушкодження і доправлений до районної лікарні.

Відомості про пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. За сконня цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.