На Донбасі поранено українського військового

Боєць ЗСУ

З початку доби зафіксовано 12 ворожих обстрілів

У п'ятницю станом на 18:00 бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню, п’ять разів застосувавши зброю, заборонену Мінськими домовленостями. 

Як повідомили у прес-центрі операції Об'єднаних сил, на горлівському напрямку внаслідок активних бойових дій один український військовий зазнав поранень. 

«Бої точилися навколо н.п. Луганське, противник використовував гранатомети, стрілецьку зброю і заборонені 82-мм міномети», - повідомили у штабі.

На луганському напрямку в районі Кримського позиції ЗСУ було обстріляно із гранатометів, біля Новотошківського - з танку.

На донецькому напрямку бойовики вели турбуючий вогонь біля Мар'їнки та Пісків зі стрілецької зброї та ручних протитанкових гранатометів.

На маріупольському напрямку бої велися в районі Лебединського, Широкиного та Водяного, бойовики застосували гранатомети та стрілецьку зброю. Біля Бердянського бойовики били зі 120-мм міномету. 

Нагадаємо, протягом вчорашньої доби в зоні проведення бойових дій на Донбасі четверо військовослужбовців Збройних сил України загинули, ще двоє зазнали поранень.