На Донбасі п’яний російський офіцер на смерть збив жінку

Військовослужбовець чинив опір та заявив, що має «імунітет», бо належить до збройних сил РФ

У неділю, 9 жовтня, на Донбасі російський військовослужбовець у стані сильного алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на службовому автомобілі на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«9 жовтня ц.р. у н.п. Кадіївка (колишній Стаханов) капітан ЗС РФ зі складу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ скоїв наїзд на службовому автомобілі на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула. Прибулий наряд дорожньої поліції т.зв.МВС «ДНР» встановив, що офіцер перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час складання протоколу військовослужбовець чинив опір та заявив, що має «імунітет», бо належить до збройних сил РФ, зокрема прибув з 70-ї окремої мотострілецької бригади (Уссурійськ) 5-ї армії (Уссурійськ) Східного воєнного округу (Хабаровськ) ЗС РФ, що і було задокументовано поліцейськими», – йдеться у повідомленні.
З метою недопущення витоку інформації, російського військовослужбовця було затримано та доправлено до поліцейської дільниці.

«Міністерство безпеки ДНР» вживає заходів з недопущення витоку інформації, у т.ч. щодо обмеження кола осіб, які можуть ознайомитись із зазначеним протоколом», – повідомляє ГУР.