На кордоні з Польщею при в'їзді в Україну виник передсвятковий колапс

Найбільше автомобілів та автобусів очікує на оформлення перед пунктами пропуску «Краковець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Грушів-Будомєж»

Прикордонники попередили про значні накопичення автомобілів на кордоні з Польщею у напрямку в’їзду в Україну.

Як повідомляється 22 грудня у Facebook Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, найбільше автомобілів та автобусів очікує на оформлення перед пунктами пропуску «Краковець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Грушів-Будомєж».

«Більшість автомобілів повертаються додому на період зимового вікенду наші громадяни, які працюють та навчаються за кордоном, або виїжджали перед святами з приватною метою», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що всі пункти пропуску з української сторони працюють у штатному режимі, виставлена необхідна кількість прикордонних нарядів та сплановані додаткові резерви.

«За необхідності можлива організація пропуску по додаткових смугах руху. Також налагоджена взаємодія зі всіма контрольними службами в пунктах пропуску, постійно проводяться робочі зустрічі з польськими колегами щодо пришвидшення контрольних операцій», - заявили в ДПСУ.