На Луганщині російським окупантам немає куди дівати вбитих та поранених

Пропонується доставляти вбитих та поранених російських військовослужбовців до найближчих цивільних лікарень та медичних пунктів

Зростає кількість втрат особового складу російсько-окупаційних військ на Луганщині. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«З метою розміщення вбитих та поранених військовослужбовців командування 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК звернулось до командування корпусу з пропозицією щодо розгортання додаткового шпиталю на базі відомчої лікарні шахти ім. Менжинського. Пропозицію було відхилено командуванням російських окупаційних військ з огляду на скорочення фінансування та відсутності коштів на його утримання», - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, військовослужбовцям 6 окремого мотострілецького полку пропонується доставляти вбитих та поранених до найближчих цивільних лікарень та медичних пунктів. «При цьому, командуванням 2 АК наказано приховувати втрати шляхом оформлення поранених та вбитих як постраждалих внаслідок нещасних випадків», - повідомляє ГУР.
«Прийняття рішення про надання медичного забезпечення військовослужбовцям полку на базі цивільних лікарень викликало обурення особового складу та призвело до збільшення кількості бажаючих звільнитись за будь-яких умов», - інформує розвідка.