На Львівщині у вагоні зі щебенем знайшли тіло немовляти

Вагон із тілом хлопчика прибув на станцію «Броди» із Рівненської області

На станції у Бродах на Львівщині у вагоні зі щебенем робітники виявили тіло новонародженого хлопчика. Працівники Бродівського відділення поліції встановлюють обставини смерті дитини, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Бродівське відділення поліції 2 лютого о 16:45 зателефонував 30-річний місцевий житель, котрий повідомив, що під час розвантаження вагону зі щебенем він знайшов поліетиленовий пакет із тілом дитини.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. У пакеті було тіло новонародженого хлопчика без ознак життя. Правоохоронці встановили, що вагон прибув у Броди з Рівненської області. Як пояснили робітники, пакет вони виявили під час розвантаження вагону – він лежав у купі щебеню.

Тіло дитини було відправлено на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі правоохоронці встановлюють особу матері немовляти, проводяться слідчі дії.