На Рівненщині легковик так в’їхав у маршрутку, що та знесла пост поліції

Потерпілим, які від госпіталізації відмовилися, була надана медична допомога на місці

У результаті ДТП постраждали троє малолітніх дітей

У суботу, 29 липня, на в’їзді у місті Сарни Рівненської області сталося зіткнення двох транспортних засобів, у результаті якого четверо осіб отримали тілесні ушкодження і було пошкоджено спостережний пост поліції. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області, передає «Главком».

За даними поліції, 40-річний водій Mazda CX-7, житель Рокитнівського району, на перехресті з круговим рухом не надав переваги та допустив зіткнення із автомобілем Mercedes-Benz, маршрутним таксі, під керуванням 35-річного жителя Сарненського району. Від удару автомобіль Mazda CX-7 відкинуло в сторону, а маршрутне таксі за інерцією в’їхало та пошкодило спостережний пост поліції із нагляду за дорожнім рухом. Припарковане поруч службове авто зазнало незначних механічних пошкоджень.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажири Mazda CX-7: 38-річна дружина водія і троє малолітніх дітей 9-ти, 10-ти та 12-ти років. Потерпілим, які від госпіталізації відмовилися, була надана медична допомога на місці.

Досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України триває. Транспортні засоби поміщені на території Сарненського відділу поліції. Водії за результатами освідування були тверезі. У маршрутному таксі на момент ДТП перебувало біля шести пасажирів. Ніхто з них не постраждав.