На Закарпатті прикордонники затримали українців, які переправляли мігрантів у Європу в ящику

Фото uapress.info

Викрито злочинцыв, яке незаконно переправляли мыгрантыв до Євросоюзу

Правоохоронці викрили міжнародне злочинне угрупування, яке спеціалізувалось на незаконному переправленні осіб до країн Європейського Союзу.

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, розслідування вели за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України, до справи було залучено працівників Чернігівського прикордонного загону та Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

«Ліквідації каналу передувала тривала робота оперативно-розшукових підрозділів ДПСУ в різних регіонах держави. Документування злочинних дій тривало не один місяць», – зазначає речник відомства Олег Слободян у Facebook.

У результаті в населеному пункті Велика Копань, що у Виноградівському районі Закарпатської області, були затримані двоє жителів Івано-Франківщини, які причетні до діяльності міжнародного злочинного угруповання, заявляють прикордонники.

«Дані особи саме мали завершити переправлення трьох громадян Індії до однієї з країн ЄС. Аби замаскувати свої дії, учасники злочинної групи перевозили іноземців, помістивши їх в дерев’яний короб у вантажному мікроавтобусі», – уточнюють вони.