Нардеп Сотник задекларувала картину «Пашол нах**, имперский имбецил!» (ФОТО)

Олена Сотник

Серед іншого майна Сотник задекларувала чотири квартири, житловий будинок, кілька земельних ділянок, дві з яких – у с. Віта-Поштова

Народний депутат від «Об'єднання «Самопоміч» Олена Сотник вказала в електронній декларації картину «Пашол нах**, имперский имбецил!» художника Івана Семесюка.

Як відомо, в графі декларації «цінне рухоме майно» необхідно вказати майно, вартість якого перевищує 50 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня звітного року. Це означає, що вартість картини сягає понад 60 тис. 900 грн.

Фото EyeEm

Серед іншого майна, що належить її родині, Сотник задекларувала чотири квартири, житловий будинок, кілька земельних ділянок, дві з яких – у с. Віта-Поштова, три автомобілі (Lexus RX350, Honda Accord та BMW X5). Дохід за рік сотник сягнув майже 10 млн грн. Крім того, на банківських рахунках та у готівці депутатка зберігає 474 тис. 918 грн, майже півмільйона доларів та 7,9 тис. євро.

Як відомо, 30 жовтня о 24:00 в Україні завершився перший етап е-декларування. На першому етапі електронного декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб було подано 103 046 щорічних декларацій.

Як повідомлялося, Шульц і Туск привітали Порошенка із вдалим завершенням першої фази електронного декларування в рамках новоствореної системи запобігання корупції.

Читайте також статтю «Главкома» «Найбагатші податківці країни. Топ е-декларацій верхівки ДФС»