Негода в Одесі: стовп розчавив автівку

Сильний вітер в Одесі валить дерева і стовпи

Стовп впав на автомобіль в Одесі. Пошкоджені електропровода. Відео події опублікувала на своїй сторінці у Facebook одеситка Ірина Ангелова.

За її словами, подія сталась в районі вулиць Жуковська і Пушкінська.

 

Деталі події поки невідомі.

Як повідомляв «Главком», в Одесі через негоду зупинився транспорт. В суботу 8 жовтня о 9:20 в Одесі через велике скупчення води тимчасово припинено рух трамвайного маршруту №20, що з'єднує місто з Хаджибеївським лиманом.

У мерії Одеси напередодні зазначили, що, зважаючи на проливний дощ і поривчастий вітер, всі міські комунальні служби переведено на цілодобовий режим роботи. Щоб уникнути можливих підтоплень, фахівці КП «Міські дороги» планово проводять очищення зливових стоків і в разі необхідності будуть оперативно виїжджати на вулиці міста для ліквідації наслідків дощу.

Також інші комунальні підприємства міста будуть максимально оперативно усувати можливі наслідки негоди.

«Одеситів просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, оскільки можливе падіння гілок і кабелів у результаті поривчастого вітру», - наголосили у прес-службі.

Нагадаємо, в Одесі 20-21 вересня пройшли сильні дощі. Тоді Одеса буквально пішла під воду. Затопило вулиці міста та не працював комунальний електротранспорт.

Як повідомляв Главком, сьогодні на більшій частині території України очікуються дощі,