Новий власник розповів журналістам, за скільки він купив журнал «Фокус»

Анатолій Євтухов не збирається закривати друковану версію видання, хоча вважає, що «преса довго не виживе»

Анатолій Євтухов придбав журнал «Фокус» всього за 2 млн гривень у попереднього власника. Принаймні саме так суму озвучив бізнесмен в інтерв'ю ММR. За його словами, офіційно оголосити про угоду мали намір тільки 16-го грудня, проте інформація із Держреєстру набула розголосу раніше.

Придбання журналу новий власник поясним тим, що має намір розвиватись у сфері діджитал. 

«І саме тоді, коли я вже був готовий до придбання електронного ЗМІ, підвернувся цей бренд, причому не найгірший. Якби не «Фокус», то ми створювали б електронне ЗМІ з нуля.», – пояснив свій вчинок Анатолій Євтухов.

За словами Анатолія Євтухова, журнал він закривати не буде, проте основна увага буде зосереджена саме на інтернет-версії видання.

«На жаль, ми все розуміємо, що преса довго не виживе. І перспектива, з точки зору рекламного ринку, є тільки у контенту в інтернеті. Але глянсовий журнал «Фокус» я закривати не збираюся...», – зазначив Анатолій Євтухов.

До кінця року 2017 року новий власник збирається «вийти в плюс» із сайтом «Фокуса».

Кадрових змін Анатолій Євтухов не планує і впевний, що нинішній колектив видання є професійним, тож на робочих місцях пообіцяв залишити усіх співробітників.

Зміни контенту, які відбудуться у журналі, Анатолій Євтухов поки що не анонсував, проте натякнув, що видання буде незаангажоване та назалежне від політичних партій.

«Будь-які зміни щодо контенту або дизайну – це вже справа наступного року. Можу сказати, що «Фокус» буде ресурсом широкого інтересу. Але без політики у нас сьогодні нікуди, так що суспільно-політичний контекст буде збережений. При цьому – без політичної заангажованості і залежності від політичних партій», – наголосив новий власник.