Ображений бойовик Пургін поскаржився на безчинства екс-соратників «ДНР»

Безкарність перейшла у форму африканських відносин, зазначив Пургін

Колишній «голова народної ради «ДНР» Андрій Пургін, якого відсторонили від годівниці, розповів нову порцію одкровень, як люди Захарченка обчистили захоплені банки Донецька, вкравши понад 500 млн рублів, а також повідав, як відбувається розподіл «віджатих» ринків, коли людей вбивають або кидають на підвал

На своїй сторінці в соцмережі Пургін написав, що ситуація в «ДНР» за масштабами беззаконня нагадує життя в африканських країнах, – повідомляє Depo.Донбас.

«Безкарність перейшла у форму африканських відносин. Арешт як метод розваги і самоствердження, це з опери феодальних відносин, які схоже системно увійшли в наше життя нарівні з адміністративним колапсом і гуманітарною катастрофою», – написав Пургін.

Він детально описує, як люди Захарченка обчистили осередки в одному із захоплених банків Донецька, звідки вкрали понад 500 мільйонів російських рублів. При цьому винними призначили деяких стрілочників, яких посадили «на підвал» і тепер збираються засудити до довічного ув’язнення.

Колишній лідер терористів описав іншу ситуацію, яка склалася навколо розподілу грошей, зібраних сепаратистами з «віджатих» ринків. Людей, які мали відношення до цих процесів вбивали, або саджали «на підвал».

Колишній «голова народної ради «ДНР» також поскаржився, що люди Захарченка фактично витиснули з Донецька родину колишнього депутата Донецької міськради від ПР Тетяни Мармазової. Її чоловік Руслан Мармазов в минулому очолював прес-службу ФК «Шахтар».

Пургін резюмував, що ситуація, що склалася робить становище «ДНР» вкрай хитким і може привести до краху всієї псевдореспубліки.