Охоронця Димінського можуть звинуватити у приховуванні злочину

Андрій Борщ не був за кермом автівки Димінського

За даними слідства, Андрій Борщ приїхав на місце ДТП через півгодини після трагедії

Охоронець львівського бізнесмена Петра Димінського Андрій Борщ, який взяв на себе вину у смертельній ДТП біля Ямельні на Львівщині, не був за кермом автомобіля Mercedes і приїхав на місце ДТП пізніше. Про це заявив 7 листопада радник міністра МВС і народний депутат Антон Геращенко журналістам в кулуарах Верховної Ради, пише УНН.

«По Димінському. Він продовжує переховуватися за кордоном. Ми знаємо, що та людина, яка була видана за нібито водія Mercedes, – це не та людина, яка була за кермом. Тому з нього зняті звинувачення в цьому питанні. Йому буде пред’явлено звинувачення в тому, що він сприяв у приховуванні злочину», – сказав Антон Геращенко.

Також він зазначив, що у слідства є докази того, що охоронець, який взяв на себе вину, на півгодини пізніше приїхав на місце трагедії.

Нагадаємо, автомобіль Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка

Брат загиблої Степан Мацевко заявив, що за кермом автівки, що 18 серпня збила на смерть дівчину у Львівській області, перебував саме Петро Димінський.

Очевидці також зняли на відео олігарха Димінського на місці смертельного ДТП.

Національна поліція встановила відсутність провини охоронця Димінського у ДТП. Поліція вручила Димінському повістку на допит на 23 серпня.

Як відомо, Димінський не прибув на допит у справі смертельної ДТП.

Адвокат бізнесмена Микола Лисий каже, що не знає, коли Димінський повернеться в Україну та чи піде після повернення на допит.

Читайте також матеріал: Їм можна? Смертельні ДТП за участю олігархів