Опоблок вимагає зупинити «хвилю репресій»

Опозиційний блок закликає правоохоронців і суддів не ставати співучасниками злочинів нинішньої влади

Опозиційний блок вимагає зупинити хвилю політичних репресій проти представників партії. Про це йдеться в заяві Опоблоку.
«Ми закликаємо правоохоронні органи і судову систему не підкорятися злочинним наказам влади, спрямованим на знищення опозиції. Всі винні в злочинах проти свого народу скоро понесуть відповідальність», – сказано в документі.
На думку ОБ, «посилення репресій проти опозиції – це спроба влади відвернути увагу людей від власних провалів». «Вони знищили економіку і відібрали у людей останні заощадження, провалили всю зовнішню політику і втратили довіру іноземних партнерів, знищили законність у країні і спровокували різке зростання злочинності. Тільки одне завдання вони вирішили успішно – завдання власного збагачення. Ця влада не виконала жодної своєї обіцянки, які давала громадянам України. Найважливішим з цих обіцянок було дати країні мир. Але війна продовжує забирати життя людей, а влада невиконанням Мінських угод робить усе можливе, щоб продовжувати цю війну», – вважають в Опоблоці.
«Репресії проти Опозиційного блоку не випадкові. Наша партія – єдина політична сила, яка захищає простих українців, яка намагається втримати нашу країну від розпаду і хаосу. Опозиційний блок – єдина реальна альтернатива курсу нинішньої влади, що вже два з половиною роки веде Україну до катастрофи», – заявляє Опоблок.
В опозиції переконані, що влада хоче «побудувати диктатуру свавілля в країні, яка колись була багатою і стабільною, а зараз стала бідною та розколотою». «Замість аргументів йдуть у хід кулаки і погрози, а завдяки кадрам з нападниками на опонентів депутатами і підпалами каналів наша країна стає посміховиськом для всього світу», – зазначається в заяві.
«Ті, хто сьогодні скоює злочини проти свого народу, понесуть заслужене покарання. Ми закликаємо правоохоронців і суддів не ставати співучасниками злочинів нинішньої влади», – йдеться в заяві Опоблоку.