Паводок у Тбілісі: затоплені дороги і підземні переходи

Мер грузинської столиці заявляє, що ситуація в місті стабільна

В Тбілісі проливний дощ, що тривав більше години, створив проблеми автомобілістам і додав роботи міським службам. Про це повідомляє видання «Новости Грузии».

Зазначається, що співробітники Служби порятунку відкачують воду з підвалів житлових будинків в Тбілісі, які затопило дощем. Інформація про затоплених підвалів надходить з різних куточків грузинської столиці.

За повідомленням «Інтерфаксу», у місті також затоплені підземні переходи і перші поверхи будівель. Частина будинків залишилися без електроенергії.

Як повідомив журналістам мер Тбілісі Давид Нарманія, до теперішнього часу дощ порівняно зменшився і ситуація в місті щодо стабільна.

Градоначальник зазначив, що на ліквідацію наслідків стихії мобілізовані як міські, так і районні служби, які вже приступили до викачування води із затоплених будинків, вулиць і підземних переходів.

У свою чергу, керівник Тбіліського агентства з управління надзвичайними ситуаціями МВС Грузії Давид Берошвили повідомив, що вода затопила також в центрі міста проспекти Руставелі і Церетелі, ділянка дороги Ваке-Сабуртало, йдуть роботи по їх очищенню. Також повідомляється про те, що на одній з вулиць зійшов зсув.