Подробиці авіакатастрофи в Сочі. Просто на борту вертольота святкували день народження

Падіння вертольота в Сочі

Стан двох з чотирьох потерпілих під час катастрофи залишається тяжким

Компанія, яка орендувала вертоліт, що розбився напередодні в Сочі, відзначала день народження подруги. Про це розповіла в середу журналістам одна з потерпілих в авіакатастрофі пасажирок.
«Моя подруга Настя, у якої був день народження, зараз у реанімації, вона при тямі. Кілька днів чекали погоди, а в останній день перебування на відпочинку все-таки вирішили покататися на вертольоті. Внизу на нас чекали батьки Насті», – розповіла вона.

За словами лікарів, стан двох з чотирьох потерпілих під час катастрофи залишається тяжким. «Двох чоловіків, серед них і пілот вертольота, введено в медичний сон, рішення про операцію буде прийнято після стабілізації їхнього стану», – розповіло ТАСС джерело в екстрених службах Сочі.

Нагадаємо, 1 листопада вертоліт Eurocopter AS350 впав на прибудинкову територію в Сочі (Росія). Пізніше з'ясувалося, що він віз туристів з Москви.

Повідомлялося, що одна людина загинула під час падіння вертольота в Сочі.
На фотографіях очевидців, викладених у соціальних мережах, видно, що двоповерховий будинок, поруч з яким впав вертоліт, не отримав серйозних зовнішніх пошкоджень. При цьому зруйнований паркан навколо домоволодіння і господарськими будівлями.
У «Росавіації» не виключили, що командир вертольота, що розбився, міг здійснювати незаконну комерційну діяльність з надання екскурсійних польотів.