Погода на вихідні: синоптики обіцяють хуртовини та сніг по коліна

Фото Times.OD.UA

У столиці очікується істотне погіршення погодних умов

В Україні 13 листопада очікуються сильні снігопади і заметілі, посилення швидкості вітру до 15–20 м/с, на дорогах ожеледиця, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

У Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, утворення снігового покриву висотою 15–25 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У Черкаській, Полтавській і Кіровоградській областях очікується дощ з переходом у мокрий сніг, подекуди сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. У південних, східних та Дніпропетровській областях будуть сильні дощі. По всій Україні очікується посилення швидкості вітру до 15–20 м/с, на півдні та заході подекуди 25 м/с.

У столиці також очікується погіршення погодних умов. Так, 13 листопада в Києві можливі сильні снігопади, хуртовини, пориви північно-східного вітру 15–20 м/с, снігові замети, утворення снігового покриву висотою до 20 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Як повідомлялось, завтра, 11 листопада, в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер західний, 5–10 м/с. Температура повітря вночі близько 0 градусів, вдень +2...+4 градуси