Поліція впіймала на Херсонщині ґвалтівників неповнолітньої

Нападниками виявилися двоє чоловіків, яки приїхали у село на сезонні роботи

На Херсонщині поліцейські затримали ґвалтівників 16-річної жительки одного з сіл Олешківського району Херсонської області. Зловмисників затримали впродовж доби. Про  це повідомляє прес-служба поліції Херсонщини.

«Потерпіла описала характерні прикмети зловмисників. Працівники Олешківського відділення поліції відпрацювали раніше судимих за подібні злочини та сезонних працівників. Під підозру потрапили двоє жителів Миколаївської області: 34-річний раніше судимий за розбої та 16-річний брат його дружини. Приїжджі працювали на полях та знімали у селі кімнату», - йдеться у повідомленні. 

Під час обшуку за місцем тимчасового проживання підозрюваних поліцейські вилучили речові докази – телефон і прикраси жертви, а також ніж.

У відділенні поліції затримані розповіли, що вночі у центрі села вживали спиртні напої. Потім запримітили дівчину, яка сама поверталася додому. Вони пішли слідом за нею, біля посадки наздогнали та приставили до шиї ніж. Після чого зґвалтували та відібрали особисті речі.

Зловмисники затримані за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та перебувають ізоляторі тимчасового тримання. Призначено проведення низки експертиз. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування», ч.2 ст.153 Кримінального кодексу України «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом» та ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.