Правоохоронці встановили особи злочинців, що напали на заступника голови Херсонської облради

У Херсонському відділі поліції була створена окрема робоча група з розслідування справи про побиття Зеленчука

У Херсоні поліція розслідує розбійний напад на першого заступника голови обласної ради Василя Зеленчука. Про це повідомили у Відділі комунікації ГУ НП області.

Як повідомлялося раніше, увечері 10 листопада в чергову частину Херсонського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи нанесли тяжкі тілесні ушкодження першому заступнику голови Херсонської обласної ради та заволоділи його майном. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій».

За вказівкою керівника Головного управління Національної поліції у Херсонській області Артура Мерікова, в Херсонському відділі поліції була створена окрема робоча група з числа працівників слідства та карного розшуку.

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, хто може бути причетний до скоєння нападу. Зараз поліцейські встановлюють мотиви вчинення кримінального злочину і мало воно замовний характер. Продовжується проведення всіх необхідних слідчих дій.

Як повідомив прокурор Херсонської області Віталій Тригубенко на своїй сторінці Facebook, встановлено особи двох жителів обласного центру, які завдали першому заступнику голови Херсонської обласної ради Василю Зеленчуку важкі тілесні ушкодження та заволоділи його майном.

«Зазначених зловмисників затримали, за місцем їх проживання правоохоронці проводять обшуки. Тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення інших осіб, причетних до нападу на чиновника. Найближчим часом затриманим буде оголошено про підозру та обрано запобіжний захід. Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні прокурора.

Нагадаємо, перший заступник голови Херсонської облради Василь Зеленчук, повертаючись додому, залишив автомобіль на парковці. Після цього біля будинку на нього напали невідомі і завдали тілесні ушкодження.