Прес-служба Тимошенко осоромилась. Візит до Одеси ілюструвала фото дворічної давнини з Ірпеня

Тимошенко на відкритті парку в Ірпіні

Сама Тимошенко конфуз поки що не прокоментувала

На офіційній сторінці лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко у Facebook вчора, 22 липня, о 12.29 з'явився пост про її відвідини дитячого фестивалю «Назустріч мрії» в Одесі.

Відповідну публікацію у профілі Тимошенко проілюстрували світлиною із дівчинкою, зробленою ще два роки тому. Помилку на сторінці політика помітила мати підлітка - Яна Довгань. Виявилося, що за фото з Одеси 2018 року видали світлину, зроблену у 2016-му на відкритті парку в Ірпені.

 

 


«Порівняйте фото і час, коли зроблені знімки. Слів немає, є висновки і прохання до піарників пані Юлії: будь ласка, слідкуйте за контентом», - зауважила обурена мама, яка прикріпила до допису відповідні скріншоти.

Наразі фото на сторінці Юлії Тимошенко вже змінено.

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на інцидент. Так, прес-службі Тимошенко дорікнули неуважністю та непрофесійністю.

Протимошенківські блогери відразу хором відреагували на пост обурення матері, дитина якої потрапила на фото з Тимошенко два роки тому. А прес-секретар політика Марина Сорока не стала коментувати конфуз, а написала: «Для того, щоб займатися добрими справами не обов’язково на них піаритися, просто треба робити справу. Юлія Тимошенко та її донька Євгенія багато займаються благодійністю…»

 

Політолог Олена Яхно також не залишилась осторонь і зробила допис: «Я не знаю, звідки і чому з'явилася та стара фотографія. Але ЮВТ дійсно була в Одесі. Тому доказ - безліч свіжих, прекрасних фотографій».

Сама Тимошенко конфуз поки що не прокоментувала.