Прикордонники виявили у Станиці Луганській схованку з боєприпасами

Виявлені боєприпаси

Підступи до будівлі було ізольовано та унеможливлено доступ сторонніх осіб

На Луганщині поблизу лінії розмежування прикордонники зі складу Об’єднаних сил виявили схованку з боєприпасами.

Так, учора співробітники прикордонних оперативних підрозділів спільно з військовослужбовцями Лисичанського прикордонного загону зі складу Об’єднаних сил в одній з покинутих будівель, що знаходиться у безпосередній близькості до лінії розмежування та напівзруйнована від обстрілів, виявили сховок з боєприпасами.

На місце, де виявили небезпечні знахідки, було викликано вибухотехніків ДСНС і представників Національної поліції. Підступи до будівлі ізольовано та унеможливлено доступ сторонніх осіб, повідомили у прес-центрі Об’єднаних сил.

Після детальної перевірки спеціально облаштованого схрону на можливе мінування, правоохоронці дістали зі сховку поблизу Станиці Луганської 12 пострілів ВОГ-25, 930 патронів калібру 5,45 мм та 2600 патронів калібру 7,62 мм.

«Усі знайдені боєприпаси, що могли призначатися для здійснення терористичних актів диверсійно-розвідувальними групами російсько-окупаційних військ, вилучені представниками Нацполіції. Тривають невідкладні слідчі дії щодо з'ясування всіх обставин правопорушення», - резюмується у повідомленні.

До слова, напередодні жителька Слов'янська здала в поліцію мішок зброї.