Притула звинуватив «Батьківщину» у політичній маніпуляції

Сергій Притула

Відомий телеведучий вимагає публічного вибачення протягом 24 годин

Популярний український шоумен та телеведучий Сергій Притула звинуватив ВО «Батьківщина» у маніпулятивному використанні його зображення у політичній рекламі та вимагає публічного вибачення від політичної сили.

Про це Притула написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Соцмережею Facebook шириться рекламний допис Волинської обласної партійної організації «Батьківщини» із Сергієм Притулою – зображено його фото, яке супроводжує підпис «Сергій Притула зібрав 7,5 мільйона гривень для бійців АТО. Поважаєш? Став лайк!»

«Справа ж не в тому, що я зібрав не 7,5 а понад 30 млн. І навіть не в тому, що раз вже автор цього посту так пишається мною, то міг би розмістити мої волонтерські банківські реквізити для подальшого збору коштів. Справа в тому, що штаб ВО «Батьківщина» Волинь замість того, щоб перекинути мені трохи грошей на Армію, вбухав їх у рекламу абсолютно маніпулятивного допису з поєднанням моєї пики і свого політичного бренду», – написав Притула.

Він також опублікував скріншот рекламного повідомлення від сторінки «ВО «Батьківщина» Волинь» у Facebook.

За словами Притули таке використання фото публічних осіб, які не мають відношення до політичних організацій є дезінформацією.

Шоумен висловив своє обурення таким вчинком політичної сили та вимагає публічного вибачення впродовж 24 годин. У тексті вибачення також має бути вказано, що він не є членом ВО «Батьківщина».

Додамо, на офіційному сайті волинської «Батьківщини» уже з’явилася заява щодо інциденту.

«ВО «Батьківщина» Волинь приносить щирі вибачення волонтеру Сергію Притулі за те, що без його відома використала його зображення та оприлюднило недостовірну інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу армії. Сергій Дмитрович не є членом ВО «Батьківщина» та конкретно ВО «Батьківщина»Волинь ніколи не допомагали пану Притулі у його волонтерській діяльності. З приводу цього Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» проведе службове розслідування, однак не виключаємо втручання з боку недоброзичливців нашої політичної сили. Водночас заявляємо, що ми щиро поважаємо Сергія Притулу та цінуємо його допомогу український армії. Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» теж не залишається осторонь та надає посильну допомогу для наших захисників і ніколи не робить на цьому піару. Надіємось на повагу та взаєморозуміння з боку Сергія Притули», – мовиться у повідомленні.