Путін на лабутенах: В соцмережах висміяли «розкладний» зріст президента РФ

Володимир Путін і Дональд Трамп

Зріст Путіна практично збігається з ростом лідерів інших держав

У мережу виклали цікаву добірку фото, на яких зріст президента Російської Федерації Володимира Путіна практично збігається з ростом навіть дуже високих лідерів інших держав і відомих політиків.

Відповідний колаж опублікував користувач Вал Мішель в своєму Twitter.

Фотопідбірка зібрала під собою безліч іронічних коментарів, в яких висміюють низький зріст Путіна і його «підгонку» під політичних партнерів на офіційних зустрічах.

«Крісло. Подивіться на крісло», «Як у дитячого перукаря?», – пишуть користувачі, демонструючи фото із зустрічі президента РФ з президентом США Дональдом Трампом, де крісло Путіна значно вище крісла американського лідера, що може свідчити про спеціальне регулювання його висоти.

«Для позиції стоячи у х**ла взуття на підборах. Логічно, що для позиції сидячи у нього подушка при геморої, інакше не бачу іншого пояснення», «Стопудово, в кріслах з підкачкою вся сіль. Плішивих підкачали, Трампу підспустили. А може спецом піднатужив», – підтримують дискусію інші коментатори. 

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп виявився одним з найвищих лідерів держав в історії сучасності: його зріст 191 см. лідер РФ Володимир Путін із ростом 165 см зайняв один щабель з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і виявився вище тільки за королеву Великобританії Єлизавету II (163 см). Президент України Петро Порошенко із ростом 180 см виявився вище на 10 см за Франсуа Олланда і нижче на стільки ж за білоруса Олександра Лукашенка.