Путін знає, чому Захід «постійно звинувачує в усьому РФ»

Володимир Путін під час «прямої лінії»

Західним партнерам доведеться рахуватися з РФ, - президент Росії

Президент РФ Володимир Путін переконаний, що західні країни «постійно звинувачують Росію» з метою стримування держави. Про це він сказав  сьогодні під час «прямої лінії».

«Обвинувачення створюють базу для запровадження стримувальних заходів, оскільки бачать в РФ загрозу, бо Росія стає для них конкурентом», - зазначив він і додав, що вважає таку тактику «політичною помилкою» та закликав «налагодити конструктивну взаємодію».

Путін вважає, що у деяких західних країнах заговорили про бажання відмінити санкції, аби «вибудовувати відношення з Росією».

«Росія повинна захищати свої інтереси, робити це не по-хамськи, не грубо… Застосовувані ними методи контрпродуктивні, їм доведеться рахуватися з інтересами РФ»

Зазначимо, що «пряма лінія» з президентом РФ відбувається щороку. Свої питання надіслали вже понад 2 млн росіян. За словами ведучий прямої лінії, ледь не найбільше росія н турбує зростання цін на бензин.

Інновація цього року - у студії буде працювати відеозвязок, який використовує президент для звязку із членами уряду, губернаторами та мерами міст, тобто у будь-який момент Путін зможе звернутися до будь-кого з цих чиновників.