Путін знову зібрався до окупованого Криму

В окупованій Керчі Путін проведе засідання президії ради з питань розвитку транспортної системи півдня Росії

Президент Росії Володимир Путін 15 вересня відвідає окупований Крим. У Керчі він проведе засідання президії Державної ради з питань розвитку транспортної системи півдня Росії, повідомляє прес-служба Кремля.

У повідомленні йдеться, що на засіданні обговорюватимуться заходи, спрямовані на комплексний розвиток транспортної інфраструктури суб'єктів Південного федерального округу.

«Основними темами заходу стануть формування на півдні Росії ділянок міжнародних транспортних коридорів для забезпечення експортно-імпортних перевезень та міжнародного транзиту, а також реалізація на території ПФО великих інвестиційних проектів з реконструкції та будівництва об'єктів портової, автомобільної, залізничної та аеропортової інфраструктури, передбачених Транспортною стратегією Російської Федерації на період до 2030 року», – додали в прес-службі.

Зазначимо, 19 серпня Путін приїжджав на анексований півострів, аби провести оперативну нараду з членами Ради безпеки РФ.

Як повідомлялося раніше, Путін ліквідував «Кримський федеральний округ», а також змінив так званого губернатора Севастополя. Замість Сергія Меняйла ним став Дмитро Овсянніков.