Рада сьогодні може розглянути закони про медреформу

Верховна Рада

Верховна Рада сьогодні не буде голосувати за обрання омбудсмена, оскільки НАЗК не встигло перевірити кандидатів

Верховна Рада у вівторок планує вирішити питання про фінансування місцевих виборів і включити до порядку денного законопроекти про медичної реформи. Про це йдеться в порядку денному.

Також у першому читанні розглянуть законопроекти про транспортне обслуговування осіб з інвалідністю, про реформування сфери паркування транспорту. Крім того, депутати планують приділити увагу парламентській реформі (відносно роботи комітетів).

Також народні обранці визначать, чи дозволяти органам місцевого самоврядування обмежувати продаж пива, алкогольних і слабоалкогольних напоїв, столових вин.

У другому читанні будуть розглядатися законопроекти про початок службово-прикладного та військово-прикладного спорту, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів та про надання їй психіатричної допомоги.

Перерва в засіданні ВР відбудеться не як зазвичай, з 14.00 до 16.00, а тоді, коли вирішить або Погоджувальна рада, або депутати в сесійній залі.

Як відомо, згідно з Регламентом ВР, у вівторок депутати повинні працювати в режимі два засідання: ранкове - з 10.00 до 14.00 та вечірнього - з 16.00 до 18.00.