Радіо «Весті» звільнило шеф-редактора за насмішку над загибеллю в АТО співака Сліпака

Ірина Гаврилова, всього один день пропрацювала на посаді шеф-редактора радіостанції, видалила з соцмережі сторінку, на якій висміяла загибель добровольця ПС Василя Сліпака

Медіа-холдинг «Вести-Украина» прийняв рішення про припинення співпраці з шеф-редактором Іриною Гаврилової на наступний день після її призначення, повідомляє Радіо»Вести» у Facebook.

«У зв'язку із зверненням колективу «Радіо Вести» до керівництва медіа-холдингу «Вести Україна» з листом, в якому акцентувалася увага на репутаційні ризики, викликаних публічними висловлюваннями Ірини Гаврилової на особистій сторінці в соціальній мережі, прийнято рішення припинити з нею співпрацю. «Радіо Вести» підкреслює, що думка окремих журналістів і співробітників може не збігатися з думкою редакції», – сказано в повідомленні.

У своїх постах Гаврилова відверто глузувала над загибеллю українських військових на фронті, а також висловлювала негатив щодо України в цілому. Наприклад, коли в АТО загинув доброволець Василь Сліпак, Гаврилова розширила у себе цю новину і знущально написала «Пливээ кааачааа».